☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Τσιμέντο Heracles™ Ενισχυμένο CEM II/B-M(W-L) 32,5R, χρώματος γκρι, χαμηλή θερμότητα ενυδάτωσης, για κατασκευή σκυροδέματος συμβατικού και παραθαλασσίου, σακί 25kg.
€ 4,03/
Σακί
€ 161,20 (Τόνος)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 387 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το σακευμένο τσιμέντο Heracles™ Ενισχυμένο είναι ένα τσιμέντο Portland ιπτάμενης τέφρας – ασβεστολίθου, χρώματος γκρι, κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές (έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος). Είναι συμβατό με πρόσθετα σκυροδέματος.

Το τσιμέντο Heracles™  Ενισχυμένο ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχει ως βάση κλίνκερ τύπου Portland που έχει αλεσθεί μαζί με πρόσθετα (συνδετικά). Σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1, είναι ένα Σύνθετο Τσιμέντο Portland CEM II/B-M(W-L) 32,5R κατηγορίας αντοχής 32,5R (πρόωρες αυξημένες αντοχές). Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1, είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορές και φέρει σήμα CE.

 

Πλεονεκτήματα:

- Σχετικά χαμηλή θερμότητα ενυδάτωσης

- Συμβατό με πρόσθετα σκυροδέματος.

- Πληροί όλα τα κριτήρια συμμόρφωσης του ΕΛΟΤ EN 197-1

 

Προτεινόμενες εφαρμογές:

- Οπλισμένο σκυρόδεμα κατασκευών

- Παραθαλάσσιο σκυρόδεμα

- Τσιμέντο με σχετικά χαμηλή θερμότητα ενυδάτωσης, για την αποφυγή θερμικών τάσεων σε μεγάλους όγκους και επιφάνειες σκυροδέματος

- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες εφαρμογές αντί του τσιμέντου Portland CEM I ή του σύνθετου τσιμέντου CEM II. 

- Συνιστάται να γίνονται δοκιμές, ώστε να προσδιορίζονται οι βέλτιστες αναλογίες ανάμιξης.

Κατασκευαστής LAFARGE - HOLCIM
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.