☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
FIBRANxpe, φύλλο διογκωμένου πολυαιθυλένιου, σε ρολό διαστάσεων 1200x100000x3mm.
€ 113,63/
Ρολό
€ 0,95 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 6 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το αφρώδες διογκωμένο πολυαιθυλένιο FIBRANxpe είναι ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό με κλειστές κυψέλες που παράγεται από θερμομονωτικό πολυμερές που, με μια διαδικασία συνεχούς εξέλασης και διόγκωσης, παίρνει τη μορφή ρολοποιημένου φύλλου. Το υλικό είναι εύκαμπτο και συμπιεστό, δεν οξειδώνεται, δεν προσβάλλεται από μύκητες και βακτήρια και έχει άριστη συνεργασία με τα συνήθη οικοδομικά υλικά (τσιμέντο, γύψο, ασβέστη, άμμο).
Το FIBRANxpe είναι άριστο ηχομονωτικό υλικό για κτυπογενείς θορύβους, ενώ επίσης παρουσιάζει πολύ καλή θερμομονωτική ικανότητα. Είναι εύκολο στη μεταφορά, στην κοπή και την τοποθέτηση και προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σχήμα απαιτεί η προς επίστρωση επιφάνεια. Οι σύγχρονες απαιτήσεις στα κτίρια καθημερινής εργασίας επιβάλουν κατασκευαστικές λύσεις που, μεταξύ των άλλων, οφείλουν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ηχομόνωσης από κτυπογενείς θορύβους που μεταφέρονται εύκολα μέσω των δομικών στοιχείων.
Το FIBRANxpe ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες εξασφαλίζοντας την ηχομόνωση σε δάπεδα μεταξύ των ορόφων (δημιουργία κολυμβητών ή πλωτών δαπέδων), καθώς και σε σωληνώσεις που τοποθετούνται κάτω από τα δάπεδα, εμποδίζοντας τη διάδοση του ήχου μέσω των πατωμάτων. Το υλικό είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε ποικιλία κατασκευών δαπέδου, όπως σε δάπεδο σκυροδέματος ή ξηράς κατασκευής με τελική επιφάνεια laminate flooring, κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρου, μοκέτας, κ.ά.

Πυκνότητα 25-38 kg/m³
Μήκος 50.000mm
Πλάτος 1200mm
Δηλωμένη τιμή αντοχής σε 10% συμπίεση 5 kPa (σε 10% συμπίεση)
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας 0,035 W/mK
Κατασκευαστής Fibran AE
Πάχος 3 mm
Τοποθέτηση Κάτω από τσιμεντοκονία
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.