☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Αφρός συγκόλλησης πιστολιού, από πολυουρεθάνη, Lastofoam Styrene Adhesive, για θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης ή εξηλασμένης πολυστερίνης. Εξασφαλίζει την ταχεία τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών, σε συστήματα θερμοπρόσοψης. Κατανάλωση: 6-7 m2/φιάλη.
€ 0,00/
Φιάλη
€ 0,00 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 0 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το Lastofoam Styrene Adhesive, είναι ειδικός αφρός πολυουρεθάνης για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών από στυρένιο, όπως είναι η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και η εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS). Εξασφαλίζει την γρήγορη εφαρμογή και την καλή πρόσφυση στα διάφορα υποστρώματα όπως μπετόν, τούβλα, σοβάς κ.λ.π. Ο συγκεκριμένος τρόπος συγκόλλησης έχει ως αποτέλεσμα, ειδικά στα συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης, να μπορούν να γίνουν την ίδια ημέρα, η μηχανική στερέωση και η βασική στρώση των συστημάτων. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος 0°C - 40°C καθώς και υψηλή υγρασία.

 

Εμφανίζει χαμηλή διόγκωση και είναι εύκολη η χρήση και η εφαρμογή του.

Κατασκευαστής Ελαστοτέτ
Σύσταση Πολυουρεθανική
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.