☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Λευκή ακρυλική κόλλα KM 100 (C2TE), για μάρμαρα και γρανίτες. Κατανάλωση περίπου 2,5-4kg/m² ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του πλακιδίου.
€ 11,55/
Σακί
€ 462,00 (Τόνος)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η ακρυλική κόλλα MARMOLINE KM 100, είναι λευκή κόλλα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5), ενισχυμένη με πολυμερείς ρητίνες, αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης των πλακιδίων μαρμάρου ή γρανίτη. Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 12004 (C2TE).
Χρήσεις: Η αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες. Ισχυρές συγκολλήσεις πλακιδίων μαρμάρων ή γρανιτών με ιδιαιτερότητες που απαιτούν προηγμένα υλικά συγκόλλησης, όπως μάρμαρα μεγάλης λευκότητας ή απορροφητικότητας. Χρησιμοποιείται και για την συγκόλληση κεραμικών και χαμηλής απορροφητικότητας πλακιδίων, διακοσμητικών τούβλων κ.λπ. Για την συγκόλληση πλακιδίων συνθετικών χαλαζιακών πετρωμάτων συνιστάται η προσθήκη στο μίγμα ακρυλικού γαλακτώματος MARMOLINE ΜΡ 20. Συνιστάται για οποιοδήποτε σύνηθες τσιμεντοειδούς βάσης υπόστρωμα, δαπέδου ή τοίχου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.
Πλεονεκτήματα:
-Άριστη πρόσφυση
-Μεγάλες αντοχές
-Αντοχή στην υγρασία και στον παγετό
-Ευκολία εφαρμογής - προσθήκη μόνο νερού
-Εσωτερική και εξωτερική χρήση
-Ταχύτητα - καθαριότητα
-Η σύνθεση της με βάση το λευκό τσιμέντο εξασφαλίζει την διατήρηση της λευκότητας ή του χρώματος των μαρμάρων

Κατασκευαστής Marmoline
Σύσταση κόλλας Ακρυλική
Ομάδα C2TE (θιξοτροπική)
Χρώμα Λευκή
Μορφή Σκόνη
Θερμοκρασία εφαρμογής +5 °C έως +35 °C
Κατανάλωση περίπου 2,5 - 4 kg/m²
Συσκευασία 25kg
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.