☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Ψευδοροφή γύψινων πλακών, με αντιμικροβιακή επεξεργασία, βινυλική επένδυση και φύλλο αλουμινίου, διαστάσεων 600x600mm, πάχους 9,5mm, με απλό τελείωμα, για τοποθέτηση σε εμφανές σύστημα ανάρτησης, ΤΑΥ 15 & 24mm. 8 πλάκες/δέμα.
€ 12,41/
Δέμα
€ 4,31 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 11 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Οι πλάκες ψευδοροφής γύψινων πλακών, έχουν βιομηχανική επένδυση βινυλικής ταπετσαρίας στην εμφανή πλευρά η οποία έχει υποστεί αντιμικροβιακή επεξεργασία. Η πίσω όψη των πλακών φέρει επένδυση φύλλου αλουμινίου για επιπλέον προστασία από την υγρασία.
Οι συγκεκριμένες πλάκες, έχουν απλό τελείωμα (τετράγωνα άκρα), διάσταση 600x600x9mm, και τοποθετούνται σε εμφανές σύστημα ανάρτησης από ΤΑΥ 15 & 24mm.
Στόχος της τοποθέτησης των ψευδοροφών είναι η δημιουργία ενός καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος και παράλληλα η δυνατότητα - εφόσον χρειάζεται - δημιουργίας χώρου μεταξύ της πραγματικής οροφής και της ψευδοροφής για διέλευση ανάλογα με τις ανάγκες, σωληνώσεων και εγκαταστάσεων για διάφορες λειτουργίες των κτιρίων όπως θέρμανση, κλιματισμός, πυρόσβεση.
Προτεινόμενες εφαρμογές:
-Ξενοδοχεία
-Σχολεία
-Νοσοκομεία
-Γραφεία
-Εμπορικά καταστήματα

Κατασκευαστής Baufox Ltd
Εφαρμογή σε Εμφανές σύστημα
Τύπος πλακών Γύψινες
Πάχος 9,5 mm
Διάσταση πλακών 600 x 600 mm
Τελείωμα άκρων Απλό TAY 15 & 24
Χρώμα Λευκό
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.