☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Αντικραδασμικές βάσεις ελατηρίου VIBRO AMR με πλευρική συγκράτηση σε όλες τις κατευθύνσεις
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 4 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Τα μεταλλικά μέρη του Vibro-ΑΜR είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χαλυβδόφυλλο κατάλληλου πάχους χωρίς καμμία ηλεκτροσυγκόλληση!

Το νέο προϊόν έχει εύρος φορτίου από 15 kp και μπορεί να φτάσει μέχρι και 150 kp συμπληρώνοντας την γκάμα προϊόντων ελέγχου δονήσεων κλειστού τύπου όπου η πλευρική συγκράτηση αποτελεί βασική προδιαγραφή.

Εφαρμογές:

Το Vibro-AM.R προτείνεται να χρησιμοποιείται σε μηχανολογικές εφαρμογές όπου:
Ο μηχανολογικός δονούμενος εξοπλισμός μπορεί να υπόκειται σε σεισμούς, στόν χώρο τοποθέτησης, υπάρχουν αυξημένες ανεμοπιέσεις ή άλλες εξωτερικές δυνάμεις. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξει το βάρος του. Τα Vibro-ΑMR χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των κραδασμών ιδιαίτερα χαμηλών συχνοτήτων (χαμηλός αριθμός στροφών, 400 RPM και άνω)  που η απορρόφηση δονήσεων αλλά και η πλευρική συγκράτηση αποτελούν βασικές προτεραιότητες

Κατασκευαστής Vibro
Εφαρμογή Δαπέδου
Τύπος Αντικραδασμική στήριξη
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.