☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Γκρι τσιμέντο HERACLES, τύπος LYSIS ECOPlanet, ιδανικό για κτίσιμο & σοβάτισμα, με ειδικά πρόσθετα, για χρήση χωρίς ασβέστη, χρειάζεται μόνο άμμο και νερό. Χάρη στη σύνθεσή του έχει την πράσινη σήμανση ECO, με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
€ 6,07/
Σακί
€ 151,75 (Τόνος)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 2 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το «πράσινο» τσιμέντο τοιχοποιίας LYSIS ECOPlanet είναι τσιμέντο, χωρίς τη χρήση  ασβέστη, χρώματος γκρι. Είναι κατάλληλο για αειφόρες κατασκευές με βελτιωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Γίνεται χρήση ιδίως για έργα με βιοκλιματικό σχεδιασμό που στοχεύουν σε πιστοποιήσεις από τα σημαντικότερα διεθνώς οικοσήματα κτηρίων (π.χ. LEED, BREEAM). Χάρη στα ειδικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας που περιέχει, το LYSIS προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αποτελεί ένα τσιμέντο στο οποίο πρέπει να προστεθεί μόνο άμμος και νερό, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των υλικών. Επιπλέον, έχοντας ένα υλικό λιγότερο στο εργοτάξιο, η ανάμειξη γίνεται ευκολότερη, απλοποιούνται οι εργασίες και υπάρχει εξοικονόμηση χώρου. Η προηγμένη τεχνολογία του LYSIS, που καθιστά μη απαραίτητη την προσθήκη ασβέστη στο μείγμα, διασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια του τεχνίτη κατά τη διαδικασία ανάμειξης των υλικών. Παράλληλα, η σύνθεσή του εξασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα, την κορυφαία εργασιμότητα και το άρτιο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα.

Το τσιμέντο LYSIS φέρει την «πράσινη» σήμανση ECO της Holcim, η οποία διακρίνει τα προϊόντα και τις λύσεις που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό ανθρακικό τους αποτύπωμα σε σύγκριση με παραδοσιακά προϊόντα τσιμέντου υψηλής περιεκτικότητας σε κλίνκερ. Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το LYSIS εξασφαλίζει 45% μείωση εκπομπών CO2, με αποτέλεσμα να αποτελεί το προϊόν με το χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα στην αγορά μεταξύ αντίστοιχων συνθέσεων.

Πιστοποιημένο με σήμανση CE, το LYSIS λειτουργεί αποτελεσματικά σε συνδυασμό με όλα τα είδη αδρανών (ασβεστολιθική άμμο λατομείου – ψιλή ή χοντρή –ποταμού, μαρμαρόσκονη κλπ.), προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα τόσο στο χτίσιμο όσο και το σοβάτισμα για όλες τις στρώσεις σοβά.

Χρήσεις

Με την προσθήκη άμμου και νερού στις αντίστοιχες δοσολογίες το LYSIS προσφέρει: 

- Σοβά (για όλες τις στρώσεις / εφαρμογές) : 1ο χέρι (πεταχτό) – 2ο χέρι – τελική στρώση 

- Λάσπη κτισίματος (για τούβλο, τσιμεντόλιθο κ.λπ.) 

- Γέμισμα δαπέδων, ρήσεις ταρατσών κ.λπ. (σε συνδυασμό με θραυστά, συλλεκτά ή ελαφροβαρή αδρανή)

Κατασκευαστής LAFARGE - HOLCIM
Χρόνος πήξης => 60 min
Σταθερότητα όγκου, διαστολή =< 10 mm
Σταθερότητα όγκου, περιεχόμενα SO3 =< 3.5%
Περιεχόμενα χλωριόντα =< 0.1%
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.