☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Σύστημα ηχομόνωσης νέου δαπέδου με ενδοδαπέδια θέρμανση, με το αντικραδασμικό και ηχομονωτικό ρολό BAU NOISE BARRIER με οποιαδήποτε τελική επιφάνεια.
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.jpg

  1. Τσιμεντοκονία πλήρωσης.
  2. Αντικραδασμικό υπόστρωμα BAU NOISE BARRIER.
  3. Θερμομονωτική στρώση από εξηλασμένη πολυστερίνη.
  4. Προστατευτικό φύλλο πολυαιθυλενίου.
  5. Σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
  6. Ειδική τσιμεντοκονία ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
  7. Τελική επικάλυψη.
  8. Ηχομονωτική λωρίδα CelluCushion LW, πάχους 5mm.

 

Το αντικραδασμικό υπόστρωμα BAU NOISE BARRIER είναι ένα ρολό που χρησιμοποιείται για την ηχομόνωση νέων δαπέδων καθώς και ανακαινίσεων, με στόχο τη μείωση του κτυπογενούς θορύβου και αερόφερτου ήχου. Αποτελείται από ανακυκλωμένους κόκκους βουλκανισμένου ελαστικού, έχοντας πυκνότητα περίπου 750,00 kg/m³.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

1. Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος.

 

2. Τοποθέτηση, κατακόρυφα και περιμετρικά στην συναρμογή τοίχου με δάπεδο, της ηχομονωτικής ταινίας CelluCushion LW σε ύψος τέτοιο, ώστε να προεξέχει από την τελική στάθμη του δαπέδου. 

 

*Εναλλακτικά της ηχομονωτικής ταινίας CelluCushion LW, μπορούμε να τοποθετήσουμε μια λωρίδα του ίδιου του υλικού (BAU NOISE BARRIER), ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

  • Ακολουθεί η τοποθέτηση των ρολών του BAU NOISE BARRIER, τα οποία απλώνονται ελεύθερα σε όλη την επιφάνεια, προσέχοντας να μην αφήνονται κενά μεταξύ τους. Οι αρμοί στην ένωση των ρολών απλά εφάπτονται (δεν επικαλύπτονται).
  • Φροντίζουμε πάντα να τοποθετούμε την επόμενη σειρά των ρολών σε παράλληλη μετατόπιση σε σχέση με την προηγούμενη, έτσι ώστε οι αρμοί μεταξύ των ρολών να μην ευθυγραμμίζονται.

                                 

                   ΝΑΙ                        ΟΧΙ

  • Σφραγίζουμε τους αρμούς στις ενώσεις των ρολών με την ισχυρή υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταινία DUCT TAPE.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που υπάρχουν σωληνώσεις, πρώτα εγχύεται η τσιμενοκονία πλήρωσης έως την επικάλυψη των σωληνώσεων, και στην συνέχεια ακολουθείται η διαδικασία επίστρωσης των αντικραδασμικών ρολών.

 

3. Εναπόθεση της θερμομονωτικής στρώσης από εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps πάνω στην επιφάνεια της ηχομονωτικής στρώσης (BAU NOISE BARRIER)..

 

4. Διάστρωση φύλλου πολυαιθυλενίου πάνω στην θερμομονωτική στρώση. Το φύλλο πολυαιθυλενίου πρέπει να σηκωθεί στους τοίχους, μέχρι το ύψος που φθάνει η ηχομονωτική ταινία.

 

5. Εγκατάσταση των σωληνώσεων ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε σχήμα κοχλία (σαλιγκαριού).

  • Η εγκατάσταση των σωληνώσεων ενδοδαπέδιας γίνεται αναλόγως του συστήματος υποδοχής, της επιλογής σας (π.χ. μορφόπλακα, συρμάτινο πλέγμα, ράγες κ.α.). 

 

6. Έγχυση της στρώσης ειδικής τσιμεντοκονίας γεμίσματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης (θερμομπετόν), σε πάχος τουλάχιστον 45mm.

  • Θα πρέπει να γίνει σωστή ξήρανση της στρώσης τσιμεντοκονίας πριν την τοποθέτηση οποιασδήποτε τελικής επένδυσης για την αποφυγή αστοχιών.

 

7. Κατασκευή τελικής επίστρωσης δαπέδου με επικάλυψη κεραμικών πλακιδίων, ξύλινου παρκέ είτε οποιαδήποτε άλλη τελική επικάλυψη.

  • Μετά την τοποθέτηση της τελικής επίστρωσης, κόβουμε την ηχομονωτική ταινία και το φύλλου πολυαιθυλενίου που προεξέχουν από την τελική στάθμη του δαπέδου.
  • Το σοβατεπί πρέπει να επικολληθεί περιμετρικά στο κατακόρυφο τοίχο, έτσι ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το δάπεδο. Το κενό ανάμεσα στο δάπεδο και το σοβατεπί καλύπτεται με μαστίχη.

 

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.