☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Γύψινη διάτρητη πλάκα Gyptone , τύπος QUATTRO 50, με τετράγωνες οπές 12x12mm (18%), διαστάσεων 600x600mm, πάχους 10mm, με επένδυση από την πίσω πλευρά με μαύρο ακουστικό φίλτρο, με άκρα E15, για τοποθέτηση σε εμφανές σύστημα ανάρτησης, ΤΑΥ 15 & 24mm. 8 πλάκες/δέμα.
€ 64,80/
Δέμα
€ 22,50 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 10 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η σειρά ακουστικών οροφών Gyptone έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ακουστική, το χρόνο αντήχησης και την ευκρίνεια ομιλίας  σε χώρους όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, γραφεία, λιανικό εμπόριο και τον τομέα της υγείας. Το προϊόν με την τεχνολογία Activ'Air θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, μειώνοντας το επίπεδο φορμαλδεΰδης.

 

Οι ακουστικές πλάκες Gyptone είναι ανθεκτικές και έχουν μια ισχυρή επιφάνεια που καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μία πλάκα Gyptone θα διαρκέσει για μια ζωή.

 

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής  των πλακιδίων Gyptone  γίνεται  από ανακυκλωμένο γύψο. Τα χρησιμοποιημένα πλακίδια Gyptone μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως στην παραγωγή νέων προϊόντων γύψου.

 

Η σειρά Gyptone είναι εμπλουτισμένη με 4 διαφορετικά σχέδια διάτρησης: Γραμμική (line), εξάγωνη (Sixto), κυκλική (Point),  τετράγωνη (Quattro) και χωρίς διάτρηση, με άκρα Α, D1, D2 ή E15.

Κατασκευαστής Saint Gobain
Εφαρμογή σε Εμφανές σύστημα
Τύπος πλακών Γύψινες
Πάχος 10 mm
Διάσταση πλακών 600 x 600 mm
Τελείωμα άκρων Πατούρα TAY 15
Χρώμα Λευκό
Ηχοαπορρόφηση aw=0.70
Σκελετός ανάρτησης ΤΑΥ 15mm
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.