☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Έτοιμο διαιρούμενο παράθυρο CLIP-WINDOW, με δύο τζάμια 4mm, περσίδες, και ρυθμιζόμενο (εργοστασιακά) περιμετρικό προφίλ για πάχος χωρίσματος ξηράς δόμησης 7,5 ή 10 cm. Στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σημειώστε το πάχος του χωρίσματός σας. Διαστάσεις: 1150x1150mm, χρώμα λευκό RAL 9016.
€ 257,61/
Σετ
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 8 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Έτοιμο διαιρούμενο παράθυρο CLIP-WINDOW, που προσφέρει ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματικών χώρων.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός προσφέρει εύκολη τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση, ασφαλή χρήση και θέση ασφάλειας κατά την εφαρμογή του για την άμεση επισκεψιμότητα του. Το διαιρούμενο πλαίσιο παραθύρου παραδίδεται έτοιμο για τοποθέτηση, συναρμολογημένο πλήρως εξοπλισμένο με δύο τζάμια (ένα σε κάθε τμήμα) πάχους 4mm αλλά και με ενδιάμεση περσίδα αλουμινίου με δυνατότητα περιστροφής και ανύψωσης.

Στα δύο κατακόρυφα προφίλ του ενός τμήματος, τοποθετείται χαλύβδινος αποστάτης εργοστασιακά, ο οποίος ρυθμίζεται και δίνει την δυνατότητα εφαρμογής σε διαφορετικά πάχη και τύπους χωρίσματος. Κατά τη παραγγελία θα πρέπει να μας ενημερώνετε για το πάχος του χωρίσματος που προορίζεται, ώστε να γίνεται σωστή ρύθμιση.

 

Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μας για περισσότερες διαστάσεις.

 

Τύπος Σετ παραθύρου
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.