☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Σύστημα φυτεμένου δώματος με τη στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης DRY80 ή DRY120 και αποστραγγιστική μεμβράνη Greenfol 1000gr. Κατάλληλο για να δεχθεί πολλών τύπων φύτευσης.
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ

Φυσικό γρασίδι σκαρίφημα προχειρο.jpg

  1. Φύτευση.
  2. Ειδικό χώμα φύτευσης.
  3. Γεωύφασμα φιλτραρίσματος – διαχωρισμού ≥ 150gr/m².
  4. Αποστραγγιστική μεμβράνη φυτεμένου δώματος Greenfol 1000gr.
  5. Στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης DRY80 / DRY120.
  6. Κόλλα πλακιδίων BAU A30 FLEX C2TE S1.
  7. Υπόστρωμα (τσιμεντοκονία κλίσεων).

 

Σύστημα φυτεμένου δώματος με τη στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης DRY80 / DRY120 και την αποστραγγιστική μεμβράνη Greenfol 1000gr, που εξασφαλίζουν την πλήρη στεγανότητα και αποστράγγιση σε οποιοδήποτε υπόστρωμα τελικής φύτευσης.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

1. Αρχικά, αφού προετοιμαστεί η επιφάνεια του υποστρώματος (τσιμεντοκονία κλίσεων) και τυχόν ρύποι, λάδια, σκόνες, αποκολλημένα και σαθρά τμήματα έχουν απομακρυνθεί, εφαρμόζεται με την βοήθεια οδοντωτής σπάτουλας (χτένα) κόλλα πλακιδίων BAU A30 FLEX C2TE S1 τουλάχιστον 4 mm (κατανάλωση BAU A30 FLEX: 1,5-4,0 kg/m²) αναλόγως της επιπεδότητας της βάσης. Προτείνεται η προσθήκη ακρυλικής οικοδομικής ρητίνης κατά την ανάμειξη του μείγματος της κόλλας, με σκοπό βελτίωση του χρόνου εργασιμότητάς της.

 

2. Συγχρόνως τοποθετείται η μεμβράνη DRY80 ή DRY 120 απευθείας πάνω στην κόλλα και στην συνέχεια χρειάζεται να πιεστεί δυνατά με μία πλαστική σπάτουλα ώστε να απομακρυνθούν όλες οι φυσαλίδες αέρα μεταξύ της κόλλας και της μεμβράνης. Η επιφάνεια της μεμβράνης πρέπει να είναι ισχυρά κολλημένη. 

  • Εάν επιλεγεί η στεγανωτική μεμβράνη DRY80, η συγκόλληση των αρμών επιτυγχάνεται με πολυουρεθανική μαστίχη BAU 160. Η επικάλυψη των φύλλων των μεμβρανών στη σύνδεσή τους πρέπει  να είναι τουλάχιστον 10cm. Σφραγίζεται η επικάλυψη με δεύτερη στρώση πολυουρεθανικής κόλλας (διπλή σφράγιση).
  • Εάν επιλεγεί η στεγανωτική μεμβράνη DRY120, οι αρμοί στην σύνδεση των φύλλων δεν επικαλύπτονται, αλλά τοποθετείται ειδική στεγανοποιητική ταινία DRY 50 BAND, η οποία επικολλάται με πολυουρεθανική μαστίχη BAU 160.

 

3. Στη συνέχεια, πάνω από την στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης, τοποθετείται η ειδική αποστραγγιστική μεμβράνη φυτεμένου δώματος Greenfol 1000gr, με δυνατότητα ελέγχου κατακράτησης νερού. 

  • Το είδος της αποστραγγιστικής μεμβράνης εξαρτάται από τον τύπο φύτευσης που έχει επιλεγεί (εντατικός, ημιεντατικός, εκτατικός.)

 

4. Για το φιλτράρισμα και τον διαχωρισμό των στρώσεων, απλώνεται στην επιφάνεια της αποστραγγιστικής μεμβράνης ένα γεωύφασμα ≥ 150gr/m², αποτρέποντας τα λεπτά σωματίδια να περάσουν στο αποστραγγιστικό σύστημα και εξασφαλίζει μεγάλη διαπερατότητα του νερού.

 

5. Ακολουθεί το ειδικό χώμα φύτευσης και η φύτευση της επιλογής σας.

 

Φυσικό γρασίδι φωτο.jpg

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.