☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Σύστημα ηχομόνωσης νέου δαπέδου με το ηχομονωτικό και αντικραδασμικό υπόστρωμα BAU NOISE BARRIER, για οποιαδήποτε τελική επικάλυψη.
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

ΝΕΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ.jpg

  1. Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος.
  2. Τσιμεντοκονία γεμίσματος.
  3. Ηχομονωτικό υπόστρωμα BAU NOISE BARRIER, πάχους 5mm’Εναλλακτικά πάχη: 3mm και 10mm’’.
  4. Γενικής χρήσης φύλλο πολυαιθυλενίου.
  5. Στρώση τσιμεντοκονίας(πλωτή επίστρωση), πάχους 50mm.
  6. Τελική επίστρωση δαπέδου: Ξύλινο δάπεδο/δάπεδο πλακιδίων/μαρμάρινο δάπεδο.

 

Το BAU NOISE BARRIER αποτελεί ένα υψηλής απόδοσης ηχομονωτικό και αντικραδασμικό υπόστρωμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύτατο θερμοκρασιακό φάσμα, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές.

Η συγκεκριμένη λύση ηχομόνωσης αναφέρεται στην περίπτωση κατασκευής νέου δαπέδου όπου απαιτείται η αντιμετώπιση του προβλήματος μετάδοσης κύρια των κρουστικών θορύβων, καθώς και η μείωση μετάδοσης του αερόφερτου ήχου. Ταυτόχρονα, το παρακάτω σύστημα έχει τη δυνατότητα ανάληψης υψηλών φορτίων δαπέδου, πέραν της άριστης ηχομόνωσης που προσφέρει.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

1. Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος.

 

2. Διάστρωση τσιμεντοκονίας γεμίσματος, με σκοπό να καλυφθούν όλες οι υδραυλικές σωληνώσεις που τυχόν τρέχουν στο δάπεδο. Δημιουργία λείας επιφάνειας χωρίς ανωμαλίες και κενά.

 

3. Τοποθέτηση, κατακόρυφα και περιμετρικά στην συναρμογή τοίχου με δάπεδο, της ηχομονωτικής ταινίας CelluCushion LW σε ύψος τέτοιο, ώστε να προεξέχει από την τελική στάθμη του δαπέδου.

  •  Ακολουθεί η τοποθέτηση των ρολών του BAU NOISE BARRIER, τα οποία απλώνονται ελεύθερα σε όλη την επιφάνεια, προσέχοντας να μην αφήνονται κενά μεταξύ τους. Οι αρμοί στην ένωση των ρολών απλά εφάπτονται (δεν επικαλύπτονται).
  • Φροντίζουμε πάντα να τοποθετούμε την επόμενη σειρά των ρολών σε παράλληλη μετατόπιση σε σχέση με την προηγούμενη, έτσι ώστε οι αρμοί μεταξύ των ρολών να μην ευθυγραμμίζονται:

                       

                NAI                     OXI

4. Διάστρωση φύλλου πολυαιθυλενίου πάνω στην επιφάνεια της ηχομονωτικής στρώσης (BAU NOISE BARRIER). Το φύλλο πολυαιθυλενίου πρέπει να σηκωθεί στους τοίχους, μέχρι το ύψος που φθάνει η ηχομονωτική ταινία.

 

5. Έγχυση της στρώσης τσιμεντοκονίας επιπέδωσης, πάχους τουλάχιστον 50mm.

 

6. Κατασκευή τελικής επίστρωσης δαπέδου με επικάλυψη ξύλινου παρκέ/πλακιδίων/μαρμάρου είτε οποιαδήποτε άλλη τελική επικάλυψη.

  •      Μετά την τοποθέτηση της τελικής επίστρωσης, κόβουμε την ηχομονωτική ταινία και το φύλλου πολυαιθυλενίου που προεξέχουν από την τελική στάθμη του δαπέδου.
  •      Tο σοβατεπί πρέπει να επικολληθεί περιμετρικά στο κατακόρυφο τοίχο, έτσι ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το δάπεδο. Το κενό ανάμεσα στο δάπεδο και το σοβατεπί καλύπτεται με μαστίχη.
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.