☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Λευκός σοβάς MONO SV 100, μιας στρώσης, για εφαρμογή μετά την πρώτη στρώση (πεταχτό ή πιτσιλιστό). Κατανάλωση περίπου 12-14kg/m² για πάχος 1cm.
€ 0,00/
Σακί
€ 0,00 (Τόνος)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 0 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το MARMOLINE MONO SV 100 είναι έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5), λεπτόκοκκα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Μετά τον πεταχτό σοβά υψηλής αντοχής SV 1, αντικαθιστά το λάσπωμα και το μάρμαρο συνδυάζοντας και τα δύο σε μία στρώση. Εφαρμόζεται όπως ο βασικός σοβάς και τρίβεται όπως το μάρμαρο, σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. Λόγω της φύσης και της λεπτής κοκκομετρίας του περιεχομένου μαρμάρου Διονύσου (< 1 mm) δίνει λευκή και λεία τελική επιφάνεια έτοιμη για τρίψιμο και βαφή. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό, έτσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού και αυξάνεται η ταχύτητα εφαρμογής του. Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη του ενισχυτικού ακρυλικού γαλακτώματος MARMOLINE MP 20.
Πλεονεκτήματα:
-Υψηλή αντοχή
-Άριστη πρόσφυση
-Αντοχή στην υγρασία και στον παγετό
-Εσωτερική και εξωτερική χρήση
-Ευκολία εφαρμογής
-Άριστη εργασιμότητα
-Αυξημένη παραγωγικότητα
-Μείωση εργατικών
-Λεία - λευκή επιφάνεια
-Ταχύτητα παρασκευής
-Καθαριότητα
-Σταθερή ποιότητα

Ειδικό βάρος υγρού κονιάματος 1650 kg/m³
Αντοχή θλίψης σε 28 ημέρες 3,0 Mpa (EN 1015-11)
Αντοχή κάμψης σε 28 ημέρες 0,9 Mpa (EN 1015-11)
Θερμοκρασία εφαρμογής +5°C έως +35°C
Κατανάλωση περίπου 12-14 kg/m²/cm
Χρώμα Λευκό
Κατασκευαστής Marmoline
Τύπος σοβά Μιάς Στρώσης
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.