☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων Firestone UltraPly™ TPO {Θερμοπλαστική Πολυολεφίνη (FPO)} παράγεται με ενίσχυση εσωτερικού πολυεστερικού οπλισμού. Ρολό διαστάσεων 2,44x30,5m, χρώματος λευκού.
€ 747,96/
Ρολό
€ 10,05 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 10 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η μεμβράνη Ultraply TPO της Firestone είναι μία εύκαμπτη μεμβράνη στεγάνωσης δωμάτων από θερμοπλαστική πολυολεφίνη (FPO) με πολυεστερικό οπλισμό. Είναι διαθέσιμη σε πλάτη έως και 3,05m και εφαρμόζεται με την διαδικασία των θερμαινόμενων ραφών. Ο συνδυασμός της διάστασης και του τρόπου ένωσης της μεμβράνης, έχουν ως αποτέλεσμα την γρήγορη, εύκολη και οικονομική εφαρμογή με εξαιρετική ποιότητα θερμοσυγκολούμενων ραφών υψηλής αντοχής.
Η μεμβράνη TPO δεν περιέχει πλαστικοποιητές και επιβραδυντές αλογόνου με συνέπεια την σημαντική αντίσταση στην UV ακτινοβολία και το όζον. Έχει υψηλή αντοχή σε διάτρηση και σε καιρικές συνθήκες καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής της. Η ανοιχτόχρωμη επιφάνεια της αντανακλά το φως του ήλιου προτού απορροφηθεί και μετατραπεί σε θερμότητα, βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων. Σε σύγκριση με τις άλλες μεμβράνες μονής στρώσης, όπως PVC και EPDM, η Firestone UltraPly™ TPO παρέχει τα πλεονεκτήματα και των τριών μεμβρανών σε μία.
Τα συστήματα Ultraply TPO, προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στεγανοποίησης, για κάθε τύπο επίπεδων ή κεκλιμένων δωμάτων, σε νέες κατασκευές ή σε ανακατασκευές υφιστάμενων κτιρίων.

 

Αποτελούν την ιδανική λύση για μεταλλικά δώματα λόγω μικρού φορτίου βάρους και πράσινες κατασκευές:
-Ψυχρές οροφές (μεγάλος βαθμός ανακλαστικότητας)
-Πράσινα δώματα (αντιριζική προστασία)

 

Συστήματα εφαρμογής:
-Με έρμα
-Ανεστραμμένο
-Μηχανική στήριξη
-Πλήρη επικόλληση

*Για τον υπολογισμό της ποσότητας που χρειάζεται να αγοράσετε, συνυπολογίζοντας φύρες και επικαλύψεις, πρέπει να πολλαπλασιάσετε το εμβαδόν της προς εφαρμογή επιφάνειας με 1,15.

Κατασκευαστής Firestone
Τύπος TPO
Πάχος 1,14 mm
Χρώμα Λευκό
Μήκος 30,5 m
Πλάτος 2,44 m
Οπλισμός Πολυεστερικές ίνες
Συμπεριφορά σε εξωτερική φωτιά Broof (t1)
Συμπεριφορά σε φωτιά Class E
Αντοχή σε εφελκυσμό >= 800 N/50mm
Αντοχή αποκόλλησης ένωσης >= 100 N/50mm
Αντοχή σε σκίσιμο >=400 N
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.