☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πυράντοχο γαλβανιζέ αγκύριο μόνωσης, μήκους 140mm, κατάλληλο για τη στερέωση πυράντοχων μονωτικών πλακών (π.χ. πετροβάμβακας) σε επιφάνειες σκυροδέματος, πλινθοδομής, ελαφρομπετόν και φυσικής πέτρας. Παρέχει πυραντοχή έως το σημείο F 120 (120 λεπτά). Τοποθετείται καρφωτά και ανταποκρίνεται σε πάχη μονωτικού υλικού 60-100mm.
€ 71,56/
Κουτί
€ 0,29 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 6 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το μεταλλικό αγκύριο DHM, είναι ένα πυράντοχο γαλβανιζέ αγκύριο μόνωσης, το οποίο είναι κατάλληλο για την στερέωση πυράντοχων μονωτικών πλακών, παρέχοντας αντοχή στη φωτιά εώς το σημείο F 120(120 λεπτά). Το συγκεκριμένο αγκύριο μόνωσης είναι ιδανικό για περαστή τοποθέτηση- καρφωτά, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του. Με το κάρφωμα, το αγκύριο εκτονώνεται στο εσωτερικό του δομικού υλικόυ, με αποτέλεσμα τη πλήρη στερέωσή του.

Το DHM 100 έχει ελάχιστο βάθος αγκύρωσης 50mm και είναι κατάλληλο για τη στερέωση πυράντοχων μονωτικών πλακών πάχους 60-100mm.

Το συγκεκριμένο πυράντοχο μεταλλικό αγκύριο είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε χώρους υψηλών απαιτήσεων αντοχής σε φωτιά, ενώ ταυτόχρονα βρίσκει εφαρμογή σε επιφάνειες όπως: σκυρόδεμα, συμπαγές/διάτρητο τούβλο, ελαφρομπετόν, πορομπετόν και φυσική πέτρα. 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Στερέωση πυράντοχων πλακών πετροβάμβακα
  • Ελαφριές πλάκες ξυλόμαλλου
  • Πλάκες ορυκτοβάμβακα και υαλοβάμβακα

 

Είναι κατάλληλο επίσης για την στήριξη θερμονωτικών υλικών όπως η πολυστερίνη, όταν δεν υπάρχουν απαιτήσεις πυραντοχής της κατασκευής.

Μήκος: 140mm  Διάμετρος Καρφιού: 8mm.

Μήκος 140mm
Κατασκευαστής Fischer Hellas
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.