☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πυράντοχη πλάκα πετροβάμβακα, διαστάσεων 1200x600x50mm, κατάλληλη για πλήρωση μεγάλων ανοιγμάτων σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες, καθώς και για τη σφράγιση οδεύσεων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Εφαρμόζεται σε συνδυασμό με την πυράντοχη βαφή επικάλυψης FPC.
€ 35,79/
Τεμάχιο
€ 49,71 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 6 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η πυράντοχη πλάκα FCPS, είναι μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα πετροβάμβακα, η οποία παρέχει αποτελεσματική σφράγιση των ανοιγμάτων τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κατακόρυφες επιφάνειες, σε περίπτωση πυρκαγιάς. Εφαρμόζεται σαν σύστημα, σε συνδυασμό με την πυράντοχη βαφή FPC, η οποία είναι κατάλληλη για την πλήρη επικάλυψη της πλάκας, με σκοπό την ενίσχυση της πυραντοχής της.

Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί μια πιστοποιημένη λύση πυραντοχής, η οποία καλύπτει υψηλούς χρόνους πυραντίστασης (έως και 2 ώρες), ανάλογα με την εφαρμογή. Ταυτόχρονα, η τοποθέτηση του στα διάφορα πιθανά πύρινα περάσματα, βελτιώνει την συνολική ηχομόνωση της κατασκευής.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες τοίχων και δαπέδων, όπου έχουμε ύπαρξη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς στα τμήματα περιμετρικά των μεταλλικών/πλαστικών σωληνώσεων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που διαπερνούν τις επιφάνειες αυτές.

Η χρήση του συστήματος FCPS, δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον εγκατάσταση είτε αφαίρεση σωληνώσεων και καλωδιώσεων, μετά τη τοποθέτηση του.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

·         Εγκεκριμένη λύση για τοποθέτηση σε ελαφριά χωρίσματα.

·         Εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες.

·         Ευέλικτο σύστημα για περιπτώσεις μικρών και μεγάλων ανοιγμάτων.

·         Κόβεται εύκολα.

·         Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε άνοιγμα.

·         Δεν περιέχει αλογόνα και ασβέστη.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

·         Μικρά και μεγάλα ανοίγματα.

·         Καλωδιώσεις και δίσκοι καλωδίων.

·         Μεταλλικοί (άφλεκτοι) και πλαστικοί (εύφλεκτοι) σωλήνες.

 

 

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Πυκνότητα 140 kg/m³
Θερμική αγωγιμότητα 0.034 W/mK at 10 °C
European Technical Approval ETA 14-0388 and ETA 14-0382
CE marking 1121-CPR-JA5050
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.