☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Εύκαμπτη στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης με βάση το EVAC. Ειδικά σχεδιασμένη για στεγανοποίηση δωμάτων, πισίνας καθώς και επιφανειών με εναπομένουσα υγρασία έως και 5%, με δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών του υποστρώματος. Διαστάσεις Ρολού: 1,50x30,00mm.
€ 316,86/
Ρολό
€ 7,04 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 15 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η μεμβράνη DRY 120POOL είναι μια εύκαμπτη μεμβράνη στεγανοποίησης, η οποία αποτελείται από διπλό φύλλο EVAC στο εσωτερικό της. Η άνω πλευρά της μεμβράνης είναι επενδυμένη με πολυεστερικές ίνες, ενώ η κάτω πλευρά επενδύεται με ειδικά σχεδιασμένο μη υφαντό γεωύφασμα, με σκοπό την βέλτιστη πρόσφυση της αντίστοιχης κόλλας είτε του αντίστοιχου κονιάματος πλακιδίων, που χρησιμοποιείται κατά την τοποθέτηση της μεμβράνης.

Η ελαστικότητα της μεμβράνης επιτρέπει στην τελική επικάλυψη να λειτουργεί ως ανεξάρτητη στρώση σε σχέση με το υπόστρωμα, με αποτέλεσμα την αποφυγή ρηγματώσεων στη τελική επιφάνεια (π.χ.:κεραμικά πλακίδια), ανεξάρτητα με τις ενδεχόμενες ρηγματώσεις που μπορεί να παρουσιάσει το υπόστρωμα. Ταυτόχρονα, η ύπαρξη του γεωυφάσματος στην κατώτατη στρώση, διατηρεί στεγνό το υπόστρωμα και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μεταξύ του υποστρώματος και της μεμβράνης, αποτρέποντας την δημιουργία φυσαλίδων (άμεση εξάτμιση υδρατμών).

Μεμβράνη συμβατή με τους περισσότερους τύπους υποστρωμάτων όπως: Σκυρόδεμα, ελαφρομπετόν, στρώση τσιμεντοκονίας, πλακίδια μωσαϊκού, κεραμικά πλακίδια, επένδυση γυψοσανίδας/τσιμεντοσανίδας, επένδυση με OSB 3, κτλ.

Η μεμβράνη DRY 120POOL επικολλάται στην υπάρχουσα επιφάνεια με χρήση ελαστικής κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX), ενώ οι αρμοί στην σύνδεση των φύλλων(δεν επικαλύπτονται), καλύπτονται με την ειδική στεγανοποιητική ταινία DRY 50 BAND και επικολλώνται με πολυουρεθανική μαστίχη/κόλλα (BAU 160 ή SEAL PLUS 6). Στην περίπτωση της στεγανοποίησης της πισίνας, για την κάλυψη των αρμών, ακολουθείται ακριβώς η ίδια διαδικασία, με τη διαφορά ότι η επιφάνεια του αρμού καλύπτεται πρώτα με μία στρώση πολυουρεθανικού primer (BAU 152). Κατανάλωση BAU 152: 1kg/6,5m αρμού.

Προσοχή: Η μαστίχη/κόλλα πρέπει να απλώνεται ελέυθερα σε όλη την επιφάνεια συγκόλλησης και σε ποσότητα τέτοια, ώστε να ξερνάει από την άκρη της ταινίας. Κατανάλωση BAU 160: 5-6 m²/τεμάχιο.(SEAL PLUS 6: 35-40m²/δοχείο)

Η επιφάνεια της μεμβράνης δεν πρέπει να αφήνεται ελέυθερη. Η μεμβράνη μπορεί να δεχτεί απευθείας οποιαδήποτε τελική επικάλυψη (π.χ: διάστρωση κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX) και τοποθέτηση πλακιδίων). 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

·         Αποσύμπλεξη και γεφύρωση ρωγμών υποστρώματος.

·         Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση, χωρίς να επηρεάζει αισθητά το τελικό ύψος της επιφάνειας.

·         Αποτρέπει την δημιουργία φυσαλίδων.

·         Άμεση εξάτμιση κάθε είδους υγρασίας που μπορεί να προέλθει από το κατώτατο υπόστρωμα, εξαιτίας των αρνητικών πιέσεων(περίπτωση λεκάνης πισίνας).

·         Τοποθέτηση της μεμβράνης πάνω στη νωπή κόλλα πλακιδίων, αποφεύγοντας τους μεγάλους χρόνους αναμονής.

·         Ευκολία τοποθέτησης και εγκατάστασης, χωρίς ειδικά εργαλεία.

·         Εφαρμογή πάνω σε επιφάνειες παλαιών κεραμικών πλακιδίων και πλακιδίων μωσαϊκού, χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση τους.

·         Μεμβράνη ανεπηρέαστη από καιρικές μεταβολές κατά την τοποθέτηση και χρήση της, αυξάνοντας την ταχύτητα των εργασιών εφαρμογής.

·         Υψηλή ανθεκτικότητα σε οξέα και αλκάλια.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

·         Βατά/Μη Βατά δώματα, μεγάλης επιφάνειας οροφές.

·         Στεγανοποίηση πισίνας.

·         Υγροί χώροι υψηλών απαιτήσεων (εναπομένουσα υγρασία έως και 5%).

·         Εγγύηση κατ’ ελάχιστο 10ετούς καλής λειτουργίας:

revestech.jpg

Κατασκευαστής Revestech
Μήκος 30m
Πλάτος 1500mm
Αντίδραση σε Φωτιά Κατηγορία F
Ειδικό Βάρος 525 gr/m²
Πάχος (mm) 1,25
Αντοχή σε Εφελκυσμό (N/50mm) L=300 T=320
Επιμήκυνση (%) L=23 T=100
Αντίσταση Επικάλυψης (N/50mm) 125
Αντίσταση σε στατικό φορτίο (kg) 20
Εναπομένουσα υγρασία(Ανθεκτικότητα) έως και 5%
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.