☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Σύστημα ανεστραμμένης μόνωσης δώματος με ασφαλτόπανα BAUGUM, θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης και τελική επιφάνεια από πλάκες πεζοδρομίου.
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Γράφημα ανεστραμμένο δώμα BAUGUM - μεικτή τελική επιφάνεια.jpg

1. Τελική επικάλυψη (κροκάλες, βότσαλα, πλάκες πεζοδρομίου).

2. Γεωύφασμα 200gr/m².

3. Θερμομονωτικό υλικό FIBRANxps 300L ή FIBRANxps MAESTRO.

4. Στεγανωτική στρώση από ασφαλτόπανα BAUGUM 4,0kg/m², Π-Π.

5. Στρώση κλίσεων (τσιμεντοκονία).

6. Φέρουσα πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

1. Αρχικά πάνω από τον φέροντα οργανισμό εφαρμόζονται οι κλίσεις με τσιμεντοκονία για την σωστή απορροή των ομβρίων. Κλίση 1-1,5 %.

 

2. Αφού η επιφάνεια κλίσεων έχει στεγνώσει και τυχόν ρύποι, λάδια, σκόνες και αποκολλημένα και σαθρά τμήματα έχουν απομακρυνθεί, τοποθετείται η στεγανοποιητική στρώση από ασφαλτόπανα:

  • Για την τοποθέτηση των ασφαλτοπάνων BAUGUM 4,0kg/m², Π-Π, αρχικά ασταρώνεται με ρολό η βούρτσα η επιφάνεια με ασφαλτικό βερνίκι Eshalac 50S σε μία στρώση και ύστερα από 24 ώρες, αφού έχει στεγνώσει πλήρως, με φλόγιστρο επικολλώνται τα ασφαλτόπανα BAUGUM . Τα ασφαλτόπανα έχουν άνω και κάτω επικάλυψη φιλμ πολυαιθυλενίου. Κατανάλωση Eshalac 50S: 0,2-0,4 kg/m², επικαλύψεις BAUGUM: 15 cm.
  • Για πιο ολοκληρωμένη λύση στεγανοποίησης, προτείνεται η επικόλληση, με τον ίδιο τρόπο (φλόγιστρο), μίας επιπλέον στρώσης ασφλατόπανου, πάνω στην πρώτη στρώση. Προσοχή! Οι αρμοί των ρολών των δύο στρώσεων να μην συμπίπτουν, αλλά να είναι παράλληλα μετατοπισμένοι.

 

3. Πάνω από τη στεγανοποίηση γίνεται η εγκατάσταση, χωρίς μηχανική στερέωση ή επικόλληση, της θερμομονωτικής στρώσης από πλάκες FIBRANxps 300L ή FIBRANxps MAESTRO (πλάκες υψηλών θλιπτικών αντοχών) πάχους αναλόγως της κλιματικής ζώνης κατά ΚΕΝΑΚ.

 

4. Πριν την τοποθέτηση της τελικής επικάλυψης, απλώνεται ένα γεωύφασμα 200gr για την προστασία της θερμομονωτικής πλάκας αλλά και στεγανωτικής στρώσης από τυχόν μικρά σωματίδια και άλλους ρύπους.

 

5. Τέλος, επιλέγεται η τελική επικάλυψη, η οποία μπορεί να είναι κοινές πλάκες πεζοδρομίου, κροκάλες κ.α. Η τοποθέτηση τους γίνεται απευθείας πάνω στο γεωύφασμα με απλή εναπόθεση.

 

Παρατηρήσεις

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το αποτέλεσμα της παραπάνω λύσης, μετά από 21 χρόνια.

 

PHOTO 1.jpg   PHOTO 2.jpg   PHOTO 3.jpg

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.