☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Μονής όψης αυτοκόλλητο fiberglass υπόστρωμα, UZIN RR 187, πάχους 2mm, διαστάσεων 2,00Χ25,00m/ρολό. Κατάλληλο για PVC -VINYL δάπεδα και μοκέτες, όταν απαιτείται εξομάλυνση του υπάρχοντος δαπέδου. Μειώνει μικρές ανομοιομορφίες, όπως αρμούς, ρωγμές κ.λ.π., ώστε να μη διαγράφονται στο νέο δάπεδο.
€ 1278,26/
Ρολό
€ 25,57 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 2 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Εύκαμπτο αυτοκόλλητο φύλλο μονής όψης UZIN RR 187, πολυμερικό υαλοπίλημα ινών από fiberglass, χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικό υπόστρωμα κάτω από μοκέτες, δάπεδα από PVC ή βινύλιο με υπόστρωμα. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια και χρησιμεύει ως υπόστρωμα για νέες επικαλύψεις που θα συγκολληθούν. Προσφέρει σταθεροποίηση, ακαμψία, για την καλύτερη κατανομή των φορτίων και σταθερότητα διαστάσεων, ακόμα και με σχετικά υψηλά ποσοστά καταπονήσεων. Η παλιά επικάλυψη δεν αποξηλώνεται, αλλά παραμένει και χρησιμοποιείται για να διπλασιάσει τις ακουστικές και θερμομονωτικές ιδιότητες του δαπέδου. Εφαρμόζεται και σε τοποθέτηση νέων μοκετών πάνω σε παλιές. Κατάλληλο για κανονικές καταπονήσεις σε οικιακούς και εμπορικούς  χώρους. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση πάνω σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα:
- Αυτοκόλλητη κάτω όψη
- Εύκολο κόψιμο και στρώσιμο
- Εξαιρετικές ιδιότητες επιπέδωσης 
- Ελάχιστο πάχος 
- Λεία επιφάνεια, ιδανική για συγκόλληση 
- Αδιαπέρατο σε ατμούς και μη απορροφητικό 
- Ανθεκτικό στο νερό και τον καθαρισμό 
- Αφαιρείται εύκολα

Προτεινόμενες εφαρμογές:
- Για την πρόσφυση δαπέδων CV (βινυλίου) με υπόστρωμα και PVC επάνω σε άλλες υφιστάμενες  επιφάνειες απορροφητικές και μη απορροφητικές όπως μοκέτες και κεραμικά πλακίδια.

Κασκευαστής UZIN
Αυτοκόλλητο ΝΑΙ
Πάχος 1mm
Βάρος Ρολού 75kg
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.